Namas / Kotedžas Mazūriškės k.

€215 000
Paskutinė karta atnaujintas: 2023-02-09 11:13:53
Metai
2015
Aukštų
2
Kambariai
4.0
Plotas
129 m²
Sklypas
5 a *
* Žemės paskirtis: Namų valda

Аprašymas

Sublokuotas ir pilnai įrengtas namas su baldais Klaipėdos rajone Mazūriškių km., 129.11 kv. m., 4.5a. sklype. Tai erdvūs, šviesūs ir labai šilti namai esantys geroje lokacijoje. Prieš metus atnaujintas ir perdažytas visas namo fasadas. Pakeistas virtuvės baldų fasadas, perdažytos sienos. Ant visų langų yra roletai nuo saulės. Tiek pirmame, tiek antrame aukšte yra garso izoliacija bendrose sienose su kaimynais, jų nesigirdi. Koridoriuje įmontuota didžiulė spinta, antro aukšto drabužinėje - atvira spinta. Yra židinys, kuris suteikia jaukumo ir šilumos šaltesniu metų laiku. Vonios kambarys erdvus, jame yra ir dušas, ir vonia. Kambariai šviesūs, aukštomis lubomis. 3 miegamieji kambariai 11.84 kv. m., 13.04 kv. m., 14.82 kv. m.; svetainė su virtuve 50.04 kv. m., 2 san. mazgai; drabužinė; terasa 20 kv. m. 

Galima įsirengti ir balkoną (yra balkono durys antrame aukšte). Šildymas vietinis centrinis (granulinis), pirmame aukšte ir 2 aukšto vonioje grindinis. Taip pat yra vandens filtrai. Vietinis vandentiekis, vietinis nuotekų šalinimas.

Kiemas sutvarkytas, pastatytas sandėliukas, medinė terasa, išklotos trinkelės, medinė tvora, automatiniai vartai, auga gėlės ir vaismedžiai. Didžiulių, žalių tujų tvora priduoda kiemui erdvės ir žaliuoja visus metus. Labai ramūs ir draugiški kaimynai už sienos ir aplink.

Visai netoli yra naujai įrengta vaikų žaidimų ir sporto aikštelė. Netoli autobusų stotelės, Rimi parduotuvės, darželiai. Privažiavimas nuo pagrindinės Rasytės g.

Larisa Siniak

Larisa Siniak

Panašūs objektai

Parodyti panašus