Darbas nekilnojamojo turto sferoje. 


Kas ateina dirbti brokeriu? 

Dabar brokerio profesijos prestižas auga. Anksčiau ateidavo žmonės, kurie krizės laikotarpiu tapo nepaklausūs, norėjo kažką tai pakeisti profesionaliai sau. Dabar eina srautas absoliučiai skirtingų žmonių. Lengvai startuoja ir greitai pasiekia sėkmės tie, kurie jau turi patirties vadybininko darbe, pardavime ir kitose srityse, pedagogai, žmonės meno profesijų, moterys su aukštuoju išsilavinimu, kurių vaikai užaugo ir atsirado galimybė sėkmingai realizuoti save.


Kas tampa sėkmingu brokeriu?

Brokerio verslas tai iš dalies verslininkystė: profesijoje nėra griežtai parašytų funkcionalių pareigų, ir sėkmė priklauso nuo to, kiek darbuotojas įdės energijos, laiko, jėgų. Jeigu norisi aukšto uždarbio, tai daug priklauso nuo paties žmogaus. Yra brokerio patarlė : „Brokerį maitina kojos“. Didžiausios sėkmės darbe pasiekia tie, kurie turi empatiją, moka jausti klientą, būti jam dėmesingu, tie, kurie turi charakterio savybes, tokias kaip atkaklumas ir tikslo siekimas. Taip pat, patirtis rodo, kad darbuotojai su aukštuoju išsilivanimu greičiau ir paprasčiau atranda kontaktą su klientais. Jeigu brokeris sugebėjo sukurti sėkmingus santykius su klientu, tai klientas duoda jam rekomendacijų srautą. Tada formuojasi klientų bazė, kuri yra matas brokerio meistriškumo.


Kas išsirenka brokerio profesija visam gyvenimui?

Tai žmonės didelės erudicijos, lankstūs, su geru humoro jausmu, o taipogi tie, kurie nukreipti į teigiamą rezultatą ir moka parodyti užsispyrimą jo pasiekime. Tai žmonės, sugebantys padėti klientams apgalvoti ir priimti sprendimą asmeniškai, pasiruošę atstovauti klientą ir visada parodo nuoširdų interesą juose. Jie pakankamai smalsūs, kad užduodant klausimą, nenuspėti atsakymo, sugebantys pastoviai fokusuotis naujų galimybių paieškoje, o ne stengtis siekti naudos iš esamos padėties. Jie motyvuoti į teisingus veiksmus labiau savo vidiniais stimulais, negu apdovanojimu nuo kliento, įsitykinę tuo, kad pardavimai ir paslaugos yra profesionalumo sudedamoji dalis. Jie – žmonės, suprantantys, kad santykiai išauga, o ne atsiranda staiga, kad brokerio darbas nesibaigia pasirašymu buto priemimo-peradvimo aktu. Tai žymiai ilgesnis procesas, daugumai sėkmingų brokerių – tai visam jų profesionaliam gyvenimui.

Dar galime pažymėti, kad sėkmingiau vystosi, turi pasiruošimą profesionaliam apmokymui, žmonės su aukštuoju išsilavinimu.

Mums reikalingi išsilavinę, energingi, aktyvus darbuotojai, nuo 25 metų, kurie gali dirbti tiek kolektyve, tiek savarankiškai, norintys padėti žmonėms bei stengiantys pasiekti tikslą ir rezultatą – Norintys eiti į priekį, o ne paprastai išgyventi.


Pagrindinis agentūros TIKRAS TURTAS konsultanto darbo pobūdis:

  • Potencialių klientų paieška
  • Susitikimų organizacija/ objektų rodymas.
  • Dalyvavimas susitikimuose/ objektų rodymas
  • Asmeninis darbas su klientais.
  • Nekilnojamojo turto sutarčių ruošimas
  • Kontaktų palaikymas, pastovus bendravimas su klientais.

Todėl firmoje regiami pirminiai apmokymai ir pastovūs darbuotojų tobulinimai (seminarai, paskaitos). Yra galimybė siekti aukštesnio karjeros posto.


Mūsų principai:

Klientas – tai asmenybė. Klientas yra pati brangiausi vertybė, todėl: pas mus klientas visada išskirtinis! Klientas mūsų darbdavys. Mes patenkinti tik tuo atveju, jei mumis patenkinti mūsų Klientai. Be klientų – mes niekas. Tik patenkinti klientai garantuoja ilgalaikę sėkmę.

Mūsų darbuotojai padeda mums pasiekti užsibrėžto tikslo.


Todėl TIKRAS TURTAS įsipareigoja:

  • Gerbti savo darbuotojus
  • Prisilaikyti abipusių sutarimų
  • Tobulinti ir skatinti darbuotojus

Labai ačiū, kad Jūs perskaitėte šį reziumė, jeigu Jums įdomu, ateikite į pokalbį. Laukiame Jūsų žinutės su reziume (gyvenimo aprašymu) el. paštu info@tikrasturtas.lt


Pagarbiai,

NTC TIKRAS TURTAS Direktorė
Irma Skovorodko