Butas Klaipėda, Taikos pr.

€320/menesiui
Paskutinė karta atnaujintas: 2024-04-09 11:46:50
Aukštų
3/5
Kambariai
3.0
Balkonai
1
Plotas
54 m²

Аprašymas

Klaipėdos miesto centre, Taikos pr. renovuotame name Išnuomojamas, 3 kambarių 56 kv. m. butas, 5/3a. Virtuvė sujungta su svetainė, WC kartu su vonia, įstiklintas balkonas, su baldais ir buitine technika, buto šildymas reguliuojamas, pigus išlaikymas, tvarkinga rakinama laiptine, yra garažas ir vietos automobilio statytii. Šalia PC "Saturnas", geras susisiekimas. Renovacija išmokėta.

Domina tik Ilgalaikė nuoma, pageidautina be mažų vaikų.

Kaina mėnesiui 320 Eur. + komunaliniai mokesčiai. Garažas įeina į nuomos kainą. Depozitas, 2 mėnesių dydžio Tai yra 620 Eur. Minimalus nuomos terminas 12 mėnesių.

guest

guest

Kvieciu naudingai dvisaliai sutarciai sudaryt .nekilnojamo turto savininkam , parduodant ar nuomojant nekilnojama turta.

Panašūs objektai

Parodyti panašus
ID: 497
Klaipėda, Liepų g.
Išnuomojamas 2 kamb. pilnai naujai suremontuotas butas Liepų g. Kambariai ne pereinami . Butas pilnai apstatytas baldais ir visa reikalinga buitine technika.
Apsauga Aukštos lubos Graži aplinka Internetas Kabelinė televizija Medinės grindys Plastikiniai langai Rakinama laiptine Seifo durys Su baldais Su sandėliuku Telefono ryšys Uždaras kiemas Vandens skaitliukai Vieta automobiliui
€300 /menesiui